Ποιοι είμαστε
Που θα μας βρείτε
Επιλέξτε μια από τις παραπάνω κατηγορίες.
Ποιοι είμαστε

     H εταιρία Νηρέας είναι μία δυναμικά αναπτυσσόμενη εταιρία η οποία προσφέρει μια πλήρη γκάμα προιόντων στο χώρο της θέρμανσης,της ενέργειας, των υδραυλικών-αποχετευτικών ειδών, του κλιματισμού και των ειδών υγιεινής. 

     Η εταιρία Νηρέας ασχολείται με κάθε είδους ενεργειακά έργα προσφέροντας ολοκληρωμένες λύσεις στην θέρμανση με αέριο και πετρέλαιο, στην ηλιοθερμία, στην θέρμανση με βιομάζα - πέλλετς, στη θέρμανση με ενεργειακά τζάκια, στην ύδρευση και σε κάθε είδους υδραυλικά κι αποχετευτικά συστήματα. Γνώμονας είναι η εξοικονόμηση ενέργειας και ο συνδυασμός υψηλης ποιότητας και ανταγωνιστικής τιμής. Παράλληλα στο κατάστημα στο κέντρο της θεσσαλονίκης στεγάζεται έκθεση με μεγάλη ποικιλία σε είδη υγιεινής και πλακίδια των μεγαλύτερων οίκων της Ευρώπης.

     Οι φορείς της εταιρείας είναι δεύτερη γενιά επαγγελματιών δραστηριοποιούμενων χρόνια στην αγορά της Θεσσαλονίκης και των Σερρών, με ιδιαίτερες γνώσεις του αντικειμένου και σπουδές ανωτάτου επιπέδου.Ο Νηρέας συνεργάζεται με τις μεγαλύτερες εταιρίες του χώρου τόσο στο εσωτερικό της χώρας όσο και στο εξωτερικό, παρακολουθώντας διαρκώς τις εξελίξεις και τις καινοτομίες.

     Έχοντας σαν γνώμονα την προσφορά αξιόπιστης και υψηλής ποιοτικά πρότασης στους πελάτες μας, με άμεση και διαρκή εξυπηρέτηση και υποστήριξη, επιλέξαμε το ανθρώπινο δυναμικό μας με άτομα που έχουν πολυετή εμπειρία και τεχνογνωσία στο χώρο.

     Η εταιρία Νηρέας στεγάζεται σε τριώροφο κατάστημα 550μ2 , στο κέντρο της Θεσσαλονίκης, όπου εκτίθενται κι όλα της τα προιόντα.

 

Αρχή της σελίδας